För att kunna göra en anmälan skriver du ett mail till oss på adressen:

aquadelfin@gmail.com

Ange barnets namn och ålder i ditt mail.


Bokning och köpevillkor

Anmälan:

Anmälan gör du via hemsidan under respektive kurs. Kom ihåg att fylla i all information. När du gjort din anmälan får du ett mejl inom 48 timmar till den mejladress du angav vid bokningstillfället.

Anmälan är bindande

Bokningen är bindande, men du har 14 dagars ångerrätt efter att vi har skickad ut kallelse till kursen. Detta gäller från och med det datum kallelsen går ut. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen startat så är anmälan bindande och full kursavgift debiteras. Missade lektioner under pågående kurs, återbetalas ej och det går tyvärr inte att ta igen missat tillfälle på annan tid. Ej betald faktura gäller ej som uppsägning av bokad plats. Aqua Delfin friskriver sig all återbetalningsskyldighet gällande omständigheter som Aqua Delfin inte själva kan råda över.

Betalning

Cirka en vecka efter att kallelsen är utskickad, kommer du få en faktura till den mejladress du angav vid bokningstillfället. Avgift tillkommer på 60 kr, om inte fakturan är betald på förfallodatum. Betalningsvillkor är 10 dagar.

Försäkring

Som simmare inom Aqua Delfin är man försäkrad genom SLS

Inställd kurs

Vid inställd kurs p.g.a. få anmälda, kommer inbetalt kursavgift att återbetalas. Om detta skulle inträffa, kommer information att skickas ut, så fort som möjligt.

Integritetspolicy

I samband med din anmälan godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser att den är felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av aquadelfin.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. aquadelfin.se använder uppgifter från kundregistret för att hantera den verksamhet som bedrivs, och generera egen statistik för att anpassa undervisningen till dig och ditt barn.

Övrigt

Om du inte har möjlighet att fullfölja kursen p.g.a. sjukdom, kommer du att erbjudas att ta igen missade kurstillfällen vid senare tillfälle. För att du skall ha rätt till detta, krävs det att läkarintyg kan visas upp.

Aqua Delfin

Undervisningen sker här:

Friluftsvägen 10, 263 54 Lerberget

Faktureringsadress:

Bernstensgatan 24, 263 58 Strandbaden

Viktiga Länkar

Integritets policy
Boknings villkor
Kontakt uppgifter
Anmälan
Kursschema
Läs mer
Startsida

Kontakt

Aqua Delfin
aquadelfin@gmail.com
072- 336 85 00